Upisi na poslijediplomski sveučilišni studij u akad. god. 2018./2019.

Natječaj za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti - 8. studenog 2018


Raspisan je Natječaj za upis 32 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2018./2019. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti  (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti i to iz znanstvenih polja: Etnologija i antropologija, Filologija, Filozofija, Interdisciplinarne humanističke znanosti i Povijest umjetnosti.
Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije / Obrazac za pro bono suglasnost / Obrazac za mentorovo/komentorovo obrazloženje razloga prihvaćanja pristupnika / Prijedlog za imenovanje mentora/komentora i za odobrenje okvirne teme rada

 
Poslijediplomski specijalistički studij "Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom" - 3. rujna 2018


Raspisan je natječaj za upis 45 studenata na poslijediplomski specijalistički studij Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom za stjecanje akademskog naziva sveučilišnog specijalista vođenja i upravljanja odgojno-obrazovnom ustanovom (univ. spec.) iz područja društvenih znanosti, polje pedagogija, u akad. god. 2018./2019.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 
Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij "Poslovna ekonomija" - 16. kolovoza 2018


Raspisan je natječaj za upis 30 studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Poslovna ekonomija Sveučilišta u Zadru i Libertas međunarodnog sveučilišta za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, polja ekonomija, u akad. god. 2018./2019.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Prijava za upis

 
Združeni poslijediplomski sveučilišni studij "Sociologija regionalnog i lokalnog razvoja" - 9. srpnja 2018


Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studijSociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije akad. god. 2018./2019.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 
Poslijediplomski sveučilišni studij "Jadran – poveznica među kontinentima" - 9. srpnja 2018


Raspisan je natječaj za upis 15 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Jadran – poveznica među kontinentima na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2018./2019. za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja humanističkih znanosti – polje povijesti (dr. sc.) i za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz interdisciplinarnog područja znanosti – polje geografije (dr. sc.).

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis