2015.

Održavanje godišnje Skupštine

Dana 15. prosinca 2015. godine u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru održana je redovita Skupština Alumni kluba Sveučilišta u Zadru.
Nakon pozdravnog govora, predsjednice Alumni kluba mr. sc. Anite Gržan Martinović, na Skupštini je u skladu s usvojenim dnevnim redom podneseno izvješće o aktivnostima u 2015. godini (sa osvrtom na razdoblje od lipnja 2014. i osnutka Alumni kluba), te su izneseni prijedlozi aktivnosti u 2016. godini.
Članovi su u nastavku iznosili ideje i prijedloge kako povezati razne aktivnosti sveučilišnih odjela s Alumni klubom te kako privući nove članove, na temelju čega su zaključno utvrđene ciljane aktivnosti za sljedeću godinu.
Nakon Skupštine je održan prigodni program, uz vrlo zanimljivu prezentaciju doc. dr. sc. Irene Radić Rossi Podmorski arheološki projekti na Sveučilištu u Zadru, te nastup studentske vokalne skupine A.K.A. Crescendo.
Predsjednica Alumni kluba mr. sc. Anita Gržan Martinović na kraju je zahvalila svima nazočnima na sudjelovanju u radu Skupštine, uz čestitke za nadolazeće blagdane.

Zapisnik redovite Skupštine Alumni kluba

Predavanje doc. dr.sc. Irene Radić Rossi „Podmorski arheološki projekti na Sveučilištu u Zadru“
 

 

 

 

 
       
   

 

Obilježavanje 619. obljetnice osnutka Generalnog učilišta dominikanskog reda u Zadru, 15. lipnja 2015.


Predavanje dr. sc. Tade Oršolića „O školstvu za francuske uprave u Dalmaciji (1806. – 1813.)“