Studiji i studenti

Upisi na poslijediplomski sveučilišni studij u akad. god. 2015./2016.

Poslijediplomski sveučilišni studij "Društvo znanja i prijenos informacija" - 16. prosinca 2015.


Raspisan je Natječaj upis 8 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Društvo znanja i prijenos informacija za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti, interdisciplinarna područja znanosti, polje informacijskih i komunikacijskih znanosti u akademskoj godini 2015./2016.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis.

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Humanističkih znanosti" - 2. studenog 2015.


Raspisan je Natječaj za upis 40 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2015./2016. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Arheologija istočnog Jadrana" - 8. rujna 2015.


Raspisan je Natječaj za upis do 30 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Arheologija istočnog Jadrana na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2015./2016. za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja humanističkih znanosti, polje arheologije.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis.

 

Združeni poslijediplomski sveučilišni studij "Sociologija regionalnog i lokalnog razvoja" - 22. srpnja 2015.


Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologijeu akad. god. 2015./2016.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis