Studiji i studenti

Pedagoško-psihološko dopunsko obrazovanje

Natječaj za realizaciju Programa za stjecanje nastavničkih kompetencija - 4. listopada 2016.


Sveučilište u Zadru raspisuje natječaj za upis na Program za stjecanje nastavničkih kompetencija (pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje) kojim se stječe 60 ECTS bodova na Sveučilištu u Zadru.
Više informacija o natječaju nalazi se ovdje.
Prijavnica

 

Natječaj za realizaciju Programa za stjecanje nastavničkih kompetencija - 22. listopada 2015.


Sveučilište u Zadru raspisuje natječaj za upis na Program za stjecanje nastavničkih kompetencija (pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje) kojim se stječe 60 ECTS bodova na Sveučilištu u Zadru. Više informacija o natječaju nalazi se ovdje.
Prijavnica

 

Natječaj za realizaciju Programa za stjecanje nastavničkih kompetencija (pedagoško-psihološko-didakt - 30. rujna 2014.


Raspisuje se natječaj za upis na Program za stjecanje nastavničkih kompetencija (pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje) kojim se stječe 60 ECTS bodova (u daljnjem tekstu: pedagoške kompetencije) na Sveučilištu u Zadru.
Natječaj

 

Natječaj za upis na Program za stjecanje nastavničkih kompetencija - 4. listopada 2013.

Sveučilište u Zadru je raspisalo natječaj za upis na Program za stjecanje nastavničkih kompetencija (pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje) kojim se stječe 60 ECTS bodova.
Natječaj
Prijavnica

 

Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje - 4. siječnja 2012.


Donesena je Odluka o raspisu Natječaja za upis na pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje kojim se stječe 60 ECTS-bodova (pedagoške kompetencije). Odluka. Natječaj. Skraćeni natječaj. Prijavnica.

 

Natječaj za upis na dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje nastavnika - 26. siječnja 2010.


Sveučilište u Zadru raspisuje Natječaj za upis na dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje nastavnika osnovnih i srednjih škola sa završenim nenastavničkim fakultetima i školama. Prijave mogu podnijeti pristupnici sa završenim nenastavničkim fakultetima i školama koji predaju strukovne predmete u osnovnim i srednjim školama.
Opširnije

 

Obavijest - 19. studenog 2009.

 
Nastava dopunskog pedagoško-psihološkog obrazovanja  nastavnika za obrazovni ciklus akademske 2009./10. godine počinje u petak, 27. 11. 2009. od 16,00 sati, dvorana 213;  zgrada Sveučilišta, Obala kralja Petra Krešimira IV. br.  2.
 

Natječaj za upis na DPS obrazovanje - 11. studenog 2009.


Natječaj za upis na dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje nastavnika osnovnih i srednjih škola sa završenim nenastavničkim fakultetima i školama.

 

Početak predavanja - 19. studenog 2008.


Predavanje za dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje nastavnika počinje dana 21. studenog 2008., u 16:00 sati, u sobi 213 na Odjelu za pedagogiju.

 

Dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje - 7. studenog 2008.


Natječaj za upis pristupnika na dopunsko pedagoško-psihološko obrazovanje nastavnika osnovnih i srednjih škola sa završenim nenastavničkim fakultetima i školama.
Odluka o raspisu natječaja

 

Obavijest - 11. studenog 2007.


Nastava  za polaznike održavat će se na Odjelu za pedagogiju Sveučilišta u Zadru petkom od 16.00 do 20.00 sati i subotom od 8.00 do 14.00 sati, a  započet će u petak,  23. studenog 2007. godine.