Studiji i studenti

II. rok

  • Natječaj za upis studenata u prvu godinu redovitih i izvanrednih jednopredmetnih i dvopredmetnih diplomskih sveučilišnih studija na Sveučilištu u Zadru u II. roku akad. god. 2017./2018.

Upisi u prvu godinu

Izvanredni jednopredmetni diplomski sveučilišni studij Informacijskih znanosti

  • Odluka o raspisu natječaja za upis 35 studenata u prvu godinu Izvanrednog dvogodišnjeg sveučilišnog diplomskog studija Informacijske znanosti za stjecanje akademskog naziva magistar/magistra informacijskih znanosti (mag. inf.) na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2017./2018.
  • Natječaj za upis 35 studenata na Izvanredni dvogodišnji sveučilišni diplomski studij Informacijske znanosti za stjecanje akademskog stupnja magistar/magistra informacijskih znanosti (mag. inf.) u ak. god. 2017./2018.
  • Skračeni natječaj za upis 35 studenata u prvu godinu Izvanrednog dvogodišnjeg sveučilišnog diplomskog studija Informacijske znanosti za stjecanje akademskog naziva magistar/magistra informacijskih znanosti (mag. inf.) na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2017./2018.
  • Prijava na razredbeni postupak za upis u prvu godinu izvanrednog  jednopredmetnog diplomskog sveučilišnog studija Informacijske znanosti na Sveučilištu u Zadru u ak. god. 2017./2018.