Studiji i studenti

Upisi na poslijediplomski sveučilišni studij u akad. god. 2019./2020.

Poslijediplomski sveučilišni studij "Društvo znanja i prijenos informacija"- dodatni upis - 21. prosinca 2020.


Raspisan je Natječaj za dodatni upis 1 studenta na poslijediplomski sveučilišni studij Društvo znanja i prijenos informacija za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti – polje informacijskih i komunikacijskih znanosti u akademskoj godini 2019./2020.

Odluka o raspisu natječaja za dodatni upis / Natječaj za dodatni upis / Skraćeni natječaj za dodatni upis / Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Društvo znanja i prijenos informacija" - 31. siječnja 2020.


Raspisan je Natječaj upis 5 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Društvo znanja i prijenos informacija za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti – polje informacijskih i komunikacijskih znanosti u akademskoj godini 2019./2020.

Odluka o raspisu natječaja za upis / Natječaj za upis / Skraćeni natječaj za upis / Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Humanističkih znanosti" - 18. prosinca 2019.


Raspisan je Natječaj za upis 20 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2019./2020. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti  (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti i to iz znanstvenih polja: Etnologija i antropologija, Filologija, Filozofija, Interdisciplinarne humanističke znanosti i Povijest umjetnosti.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije / Obrazac za pro bono suglasnost / Obrazac za mentorovo/komentorovo obrazloženje razloga prihvaćanja pristupnika / Prijedlog za imenovanje mentora/komentora i za odobrenje okvirne teme rada

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Jadran – poveznica među kontinentima" - 12. srpnja 2019.


Raspisan je natječaj za upis 15 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Jadran – poveznica među kontinentima na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2019./2020. za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja humanističkih znanosti – polje povijesti (dr. sc.) i za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz interdisciplinarnog područja znanosti – polje geografije (dr. sc.).

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis