Studiji i studenti

Upisi na poslijediplomski sveučilišni studij u akad. god. 2018./2019.

Poslijediplomski sveučilišni studij "Arheologija istočnog Jadrana" - 27. ožujka 2019.


Raspisan je Natječaj za upis do 20 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Arheologija istočnog Jadrana na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2018./2019. za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja humanističkih znanosti, polje arheologije.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Natječaj za upis na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij "Međunarodni odnosi" - 4. veljače 2019.


Raspisan je natječaj za upis 25 studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Međunarodni odnosi za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti, polja interdisciplinarne društvene znanosti u akademskoj godini 2018./2019.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Kvaliteta u odgoju i obrazovanju" - 30. siječnja 2019.


Raspisan je Natječaj za upis 15 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Kvaliteta u odgoju i obrazovanju za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti – polje pedagogija (dr. sc.) u akademskoj godini 2018./2019.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Poslijediplomski specijalistički studij "Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom" - 17. prosinca 2018.


Raspisan je natječaj za dodatni upis 35 studenata na poslijediplomski specijalistički studij "Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom" za stjecanje akademskog naziva sveučilišnog specijalista vođenja i upravljanja odgojno-obrazovnom ustanovom (univ. spec.) iz područja društvenih znanosti, polje pedagogija, u akad. god. 2018./2019.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Natječaj za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti - 8. studenog 2018.


Raspisan je Natječaj za upis 32 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2018./2019. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti  (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti i to iz znanstvenih polja: Etnologija i antropologija, Filologija, Filozofija, Interdisciplinarne humanističke znanosti i Povijest umjetnosti.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije / Obrazac za pro bono suglasnost / Obrazac za mentorovo/komentorovo obrazloženje razloga prihvaćanja pristupnika / Prijedlog za imenovanje mentora/komentora i za odobrenje okvirne teme rada

 

Poslijediplomski specijalistički studij "Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom" - 3. rujna 2018.


Raspisan je natječaj za upis 45 studenata na poslijediplomski specijalistički studij "Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom" za stjecanje akademskog naziva sveučilišnog specijalista vođenja i upravljanja odgojno-obrazovnom ustanovom (univ. spec.) iz područja društvenih znanosti, polje pedagogija, u akad. god. 2018./2019.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij "Poslovna ekonomija" - 16. kolovoza 2018.


Raspisan je natječaj za upis 30 studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Poslovna ekonomija Sveučilišta u Zadru i Libertas međunarodnog sveučilišta za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, polja ekonomija, u akad. god. 2018./2019.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Jadran – poveznica među kontinentima" - 9. srpnja 2018.


Raspisan je natječaj za upis 15 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Jadran – poveznica među kontinentima na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2018./2019. za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja humanističkih znanosti – polje povijesti (dr. sc.) i za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz interdisciplinarnog područja znanosti – polje geografije (dr. sc.).

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Združeni poslijediplomski sveučilišni studij "Sociologija regionalnog i lokalnog razvoja" - 9. srpnja 2018.


Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije akad. god. 2018./2019.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis