Studiji i studenti

Upisi na poslijediplomski sveučilišni studij u akad. god. 2022./2023.

Doktorski studij "Društvo znanja i prijenos informacija" - 8. ožujka 2023.


Raspisan je Natječaj za upis 6 studenata na doktorski studij Društvo znanja i prijenos informacija za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti u akademskoj godini 2022./2023.

Odluka o raspisu natječaja za upis / Natječaj za upis / Skraćeni natječaj za upis / Prijava za upis

 

Zajednički doktorski studij "Međunarodni odnosi" - 10. veljače 2023.


Raspisan je natječaj za upis 25 studenata na zajednički doktorski studij Međunarodni odnosi za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti, polja interdisciplinarne društvene znanosti u akademskoj godini 2022./2023.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Prijava za upis

 

Združeni poslijediplomski sveučilišni studij "Sociologija regionalnog i lokalnog razvoja" - 8. srpnja 2022.


Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije akademska godina 2022./2023.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Humanističkih znanosti" - 29. travnja 2022.


Raspisan je Natječaj za upis 15 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2022./2023. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti  (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti, polje etnologije i antropologije, filologije, povijest umjetnosti.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije / Obrazac za pro bono suglasnost / Obrazac za mentorovo/komentorovo obrazloženje razloga prihvaćanja pristupnika / Prijedlog za imenovanje mentora/komentora i za odobrenje okvirne teme rada