Studiji i studenti

Upisi na poslijediplomski sveučilišni studij u akad. god. 2014./2015.

Zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij "Međunarodni odnosi" - 19. siječnja 2015.


Raspisan je Natječaj Sveučilišta u Zadru i DIU Libertas međunarodnog sveučilišta za upis 25 studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Međunarodni odnosi za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti, polja interdisciplinarne društvene znanosti u akademskoj godini 2014./2015.

 

Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij "Kvaliteta u odgoju i obrazovanju" - 13. siječnja 2015.


Raspisan je Natječaj za upis 25 studenata na poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Kvaliteta u odgoju i obrazovanju za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorica znanosti iz društvenog područja, polje pedagogija u akademskoj godini 2014./2015. Obrazac za prijavu

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Humanističkih znanosti" - 15. prosinca 2014.


Raspisan je Natječaj za upis 30 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2014./2015. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti  (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Obrazac za prijavu za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Jadran – poveznica među kontinentima" - 13. listopada 2014.


Raspisan je natječaj za upis 10 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Jadran – poveznica među kontinentima za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja humanističkih znanosti – polje povijesti (dr. sc.) i za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz interdisciplinarnog područja znanosti – polje geografije (dr. sc.).

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Združeni poslijediplomski sveučilišni studij "Sociologija regionalnog i lokalnog razvoja - 25. kolovoza 2014.


Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije u akad. god. 2014./2015.