Studiji i studenti

Upisi na poslijediplomski sveučilišni studij u akad. god. 2017./2018.

Natječaj za dodatni upis na poslijediplomski studij "Društvo znanja i prijenos informacija" - 8. veljače 2018.


Raspisan je Natječaj za dodatni upis 3 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Društvo znanja i prijenos informacija za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti - polje informacijskih i komunikacijskih znanosti u akademskoj godini 2017./2018.

Odluka o raspisu natječaja za dodatni upis / Natječaj za dodatni upis / Skraćeni natječaj za dodatni upis / Prijava za upis

 

Natječaj za upis na poslijediplomski sveučilišni doktorski studij "Međunarodni odnosi" - 21. prosinca 2017.


Raspisan je natječaj za upis 25 studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Međunarodni odnosi za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti, polja interdisciplinarne društvene znanosti u akademskoj godini 2017./2018.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Prijava za upis

 

Natječaj za upis na poslijediplomski sveučilišni studij "Društvo znanja i prijenos informacija" - 31. listopada 2017.


Raspisan je Natječaj upis 10 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Društvo znanja i prijenos informacija za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti - polje informacijskih i komunikacijskih znanosti u akademskoj godini 2017./2018.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Natječaj za upis studenata na poslijediplomski sveučilišni studij "Humanističkih znanosti" - 30. listopada 2017.


Raspisan je Natječaj za upis 32 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2017./2018. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti  (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti i to iz znanstvenih polja: Etnologija i antropologija, Filologija, Filozofija, Interdisciplinarne humanističke znanosti i Povijest umjetnosti.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije / Obrazac za pro bono suglasnost / Obrazac za mentorovo/komentorovo obrazloženje razloga prihvaćanja pristupnika

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Kvaliteta u odgoju i obrazovanju" - 4. listopada 2017.


Raspisan je Natječaj za upis 15 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Kvaliteta u odgoju i obrazovanju za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti – polje pedagogija (dr. sc.) u akademskoj godini 2017./2018.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Arheologija istočnog Jadrana" - 13. srpnja 2017.


Raspisan je Natječaj za upis do 20 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Arheologija istočnog Jadrana na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2017./2018. za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja humanističkih znanosti, polje arheologije.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis.