Studiji i studenti

Upisi na poslijediplomski sveučilišni studij u akad. god. 2016./2017.

Poslijediplomski specijalistički studij „Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom“ - 14. ožujka 2017.


Raspisan je natječaj za upis 45 studenata na poslijediplomski specijalistički studij „Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom“ za stjecanje akademskog naziva sveučilišnog specijalista vođenja i upravljanja odgojno-obrazovnom ustanovom (univ. spec.) iz područja društvenih znanosti, polje interdisciplinarnih društvenih znanosti, u akad. god. 2016./2017.

Više informacija o studiju može se pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.ravnatelj-profesija.com/. Informacije o natječaju mogu se dobiti u Centru ˝Stjepan Matičević˝, Trg kneza Višeslava 9, 23000 Zadar, +385 (0)23 200-832, e-mail: centar.maticevic@unizd.hr.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

Brošura / Letak

 

Poslijediplomski sveučilišni doktorski studij "Međunarodni odnosi" - 23. prosinca 2016.


Raspisan je natječaj za upis 25 studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Međunarodni odnosi za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti, polja interdisciplinarne društvene znanosti u akademskoj godini 2016./2017.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Humanističkih znanosti" - 24. listopada 2016.


Raspisan je Natječaj za upis 28 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2016./2017. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti  (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti i to iz znanstvenih polja: Etnologija i antropologija, Filologija, Filozofija, Interdisciplinarne humanističke znanosti i Povijest umjetnosti.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije / Obrazac za pro bono suglasnost

 

Združeni poslijediplomski sveučilišni studij "Sociologija regionalnog i lokalnog razvoja" - 24. listopada 2016.


Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologijeu akad. god. 2016./2017.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Poslijediplomskog sveučilišnog studija "Jadran – poveznica među kontinentima" - 9. rujna 2016.


Raspisan je natječaj za upis 10 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Jadran – poveznica među kontinentima na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2016./2017. za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja humanističkih znanosti – polje povijesti (dr. sc.) i za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti iz interdisciplinarnog područja znanosti – polje geografije (dr. sc.).

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis