Novosti

17. svibnja 2017.

Studenti Sveučilišta u Zadru sudjelovali na 10. Nacionalnoj platformi ESN Hrvatska

Studenti Sveučilišta u Zadru sudjelovali na 10. Nacionalnoj platformi ESN Hrvatska

U Dubrovniku se od 12. do 14. svibnja održala jubilarna, 10. Nacionalna platforma Erasmus Student Networka (ESN-a) Hrvatska koja je okupila 70-ak studenata iz Osijeka, Zagreba, Rijeke, Zadra, Splita i Dubrovnika te nekoliko međunarodnih delegata iz Litve i Finske.

Članovi ESN-a Zadar koji su sudjelovali na platformi su Bianca Janković, Dolores Knežić, Natalija Zubak, Filip Cirkvenčić, Josipa Friščić, Valentina Buzuk i Mateja Citković.

Glavne teme o kojima se raspravljalo su bile 30. godišnjica Erasmus+ programa, članstvo ESN-a Hrvatska u Mreži mladih Hrvatska i biranje novog Nacionalnog odbora.

Uz predavanja i radionice ESN Zadar predstavio je svoj rad i na info marketu gdje su govorili o aktivnostima koje provode za internacionalne i lokalne studente Sveučilišta u Zadru.

Tijekom skupštine izabran je novi Nacionalni odbor i vanjski suradnici među kojima se našao i Filip Cirkvenčić, član ESN-a Zadar i student Sveučilišta u Zadru koji je odabran za nacionalnog Movin Europe koordinatora, a čija je zadaća promocija i unapređenje kvalitete mobilnosti u Hrvatskoj.