Natječaj za namještenike i službenike 2.5.2024.

Natječaj za namještenike i službenike

Dopuna Natječaja

 



21. svibnja 2024.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Voditelj Ureda za kadrovske, administrativne poslove i poslove arhiva, na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom – Voditelj ustrojstvene jedinice 4, na Sveučilištu u Zadru primljena Petra Kotlar, dipl. iur.

Odluka o prijemu
 

29. svibnja 2024.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Samostalni upravni referent za obračun plaća- Radno mjesto Službenika I. vrste, na određeno vrijeme (zamjena za rodiljni/roditeljski dopust), s punim radnim vremenom u Službi za računovodstvo, knjigovodstvo i financije na Sveučilištu u Zadru primljena: Vera Kovačević.

Odluka o prijemu
 

10. lipnja 2024.

Obavještavamo da su u postupku prijema na radno mjesto Suradnik u Uredu za međunarodnu suradnju na Sveučilištu u Zadru, na određeno vrijeme (vezano za trajanje projekta), s punim radnim vremenom primljene: Antonija Čirjak Debuš, mag. turism. cult.  i Viktorija Vegar Košuta, mag. philol. angl. educ.

Odluka o prijemu - Antonija Čirjak Debuš
Odluka o prijemu - Viktorija Vegar Košuta


24. lipnja 2024.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Suradnik (dokumentarist) na Odjelu za arheologiju Sveučilišta u Zadru, na određeno vrijeme (do povratka privremeno nenazočnog djelatnika), s punim radnim vremenom  primljena: Nikolina Ćuk, mag. art.

Odluka o prijemu