Promocija magistara znanosti

Promocija magistara znanosti

U Svečanoj dvorani zadarskog Sveučilišta održana je svečana promocija magistara znanosti. Uz rektora Sveučilišta u Zadru prof.dr.sc. Antu Uglešića i promotora doc. dr. sc. Vladu Sušca, promociji su prisustvovali prorektori prof.dr.sc. Josip Faričić, prof.dr.sc. Dijana Vican i prof.dr.sc. Robert Bacalja. Titulu magistra steklo je devet promovenata: Silvija Batoš, Antonijo Brajković, Ivana Cikoja, Josip Matassi, Jasna Pandžić, Renata Peroš, Vesna Šimičević, Vinko Tarbušković i Maja Vujanić.

Prigodni govor i zahvalu promoventima uputio je rektor prof. dr. sc. Ante Uglešić koji je poručio novim magistrima kako se neumornim radom i stvaralaštvom dolazi do novih spoznaja i vrhunskih rezultata. Uputio im je srdačne čestitke u svoje ime i u ime Sveučilišta u Zadru.

Pod svečanom prisegom magistri znanosti potpisom su označili svoju novu titulu, a o njihovom magistarskom radu nešto više kazao je promotor doc. dr. sc. Vlado Sušac.

Svečana promocija nastavlja se i sutra u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru s početkom u 11 sati  kada će biti dodijeljene diplome doktorima znanosti.

Fotogalerija