Natječaj za namještenike i službenike 10.11.2021.

Natječaj za namještenike i službenike

 



15. prosinca 2021.

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Službenik I. vrste – stručni suradnik u Uredu za međunarodnu suradnju – na određeno vrijeme (do završetka projekta Erasmus+), s punim radnim vremenom primljena: Tina Keran, mag. nov.
Odluka o izboru

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Tehnički suradnik – kućni majstor – Radno mjesto namještenika II. ili III. vrste – na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom primljen: Nikola Miletić
Odluka o izboru
 

27. prosinca 2021.

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Službenik I. vrste – Informatičar - Stručni suradnik u Informatičkoj službi- na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom primljen: Krešimir Pinjatela, dipl. ing.
Odluka o izboru
 

28. prosinca 2021.

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Službenik III. vrste – Knjižničarski tehničar - na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom primljena: Ivana Prpić, mag. philol.
Odluka o izboru

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Službenik I. vrste - Stručni suradnik u Uredu za međunarodnu suradnju na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom primljena: Antonija Čirjak, mag. turism. kult.
Odluka o izboru

Obavještavamo da su u postupku prijema u radni odnos Namještenik IV. vrste - Spremačica na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom primljene: Ivanka Buterin, Jadranka Kučić, Zdenka Torić, Jadranka Zrilić.
Odluka o izboru - Ivanka Buterin
Odluka o izboru - Jadranka Kučić
Odluka o izboru - Zdenka Torić
Odluka o izboru - Jadranka Zrilić


29. prosinca 2021.

Obavještavamo da su u postupku prijema u radni odnos Namještenik III. vrste – recepcionar/vratar na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom u Centru za studentski standard primljeni: Katarina Jukić, Josip Jurkin, Danijel Marić, Šime Šatalić.
Odluka o izboru - Katarina Jukić
Odluka o izboru - Josip Jurkin
Odluka o izboru - Danijel Marić
Odluka o izboru - Šime Šatalić