Natječaji za namještenike i službenike 1.10.2021.

Natječaji za namještenike i službenike

 



16. studenoga 2021.

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Javnog službenika na položaju I. vrste – rukovoditelj pododsjeka – Voditelj Centra za studentski standard, na neodređeno puno radno vrijeme primljen: Jurica Kardum, mag. oec.
Odluka o izboru

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Koordinatorice za pripremu projekta – javni službenik na položaju I. vrste – voditelj ostalih ustrojbenih  na određeno puno radno vrijeme primljena: Ivana Vukša, mag. oec.
Odluka o izboru
 

19. studenoga 2021.

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Voditelja Informatičke službe - Javni službenik na položaju I. vrste –voditelj pododsjeka u središnjoj službi na neodređeno puno radno vrijeme primljen: Tomislav Sruk, mag. ing.
Odluka o izboru

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Višeg stručnog referenta – Radno mjesto službenika II. vrste na određeno puno radno vrijeme (do povratka privremeno nenazočnog zaposlenika) primljena: Željka jovanović, mag. prim. educ.
Odluka o izboru

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Spremačice – Radno mjesto namještenika IV. vrste na neodređeno puno radno vrijeme primljena: Suzana Smolić-Ročak.
Odluka o izboru


29. studenoga 2021.

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos  Tajnik odjela – Radno mjesto službenika I. vrste – samostalni upravni referent – na određeno vrijeme s 50% radnog vremena primljen: Krševan Markulin, mag. oec.
Odluka o izboru

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos  Tajnica odjela – Radno mjesto službenika I. vrste – samostalni upravni referent – na određeno puno radno vrijeme primljena: Tea Sikirić, mag. oec.
Odluka o izboru