Natječaj za namještenike i službenike 7.12.2021.

Natječaj za namještenike i službenike
 


 

3. siječnja 2022.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Tehnički suradnik – kućni majstor - Namještenik II. ili III. vrste na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom primljen: Ante Latković.
Odluka o izboru
 

11. siječnja 2022.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Tajnice Centra za strane jezike – Radno mjesto službenika I. vrste – samostalni upravni referent, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom primljena: Marinela Borina Valčić, dipl. ing.
Odluka o izboru

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Informatičar – Stručni suradnik – Radno mjesto službenika I. vrste u Informatičkoj službi, na neodređeno vrijeme, s 50% radnog vremena primljen: Darko Dell'orco, dipl. ing.
Odluka o izboru
 

12. siječnja 2022.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Materijalni/financijski knjigovođa (blagajnik)– Radno mjesto službenika II. ili III. vrste, stručni referent, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom primljena: Sanja Rančić.
Odluka o izboru

14. siječnja 2022.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Voditelj Studentskog servisa – Javni službenik na položaju I. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom primljen: Damir Bašić, dipl. oec.
Odluka o izboru