Studiji i studenti

Obavijest studentima - korisnicima Studentskog doma Sveučilišta u Zadru

Sukladno Mjerama Vlade Republike Hrvatske, kojima se omogućava održavanje dijela nastave koji uključuje provođenje laboratorijskih vježbi ili prakse na visokim učilištima, dozvoljava se povratak studentima - korisnicima Studentskog doma Sveučilišta u Zadru.

Uvjeti povratka u Studentski dom:

  1. Prije povratka u Studentski dom potrebno se prethodno najaviti voditeljici Studentskog doma na e-mail: alisa.peric@unizd.hr i dogovoriti vrijeme povratka.
  2. Povratak u Studentski dom moguć je samo uz potpisanu Izjavu o zdravstvenom stanju kojom stanar dokazuje da nije pod mjerama samoizolacije niti da trenutno pokazuje znakove respiratorne infekcije - povišena temperatura, suhi kašalj, kratki dah. Izjava se potpisuje na porti/recepciji Studentskog doma.
  3. Sukladno odluci Uprave za visoko obrazovanje MZO-a, nije dozvoljeno korištenje studentskog doma za samoizolaciju.
  4. Boravak u Studentskom domu mora biti sukladan propisanim preventivnim mjerama zaštite od COVID-a-19.
  5. Sukladno novim informacijama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, studenti više ne moraju imati e-propusnicu prilikom dolaska u Studentski dom.

Ovaj naputak potrebno je poštivati i u slučajevima kada student dolazi po osobne stvari te se ne planira zadržavati u Studentskome domu.
Pozivaju se studenti da uvažavaju dogovorene termine povratka u Dom kako se ne bi stvarale gužve. Ukoliko student dođe ranije od dogovorenog vremena, molimo da pričeka izvan objekta, odnosno da ne ulazi u Dom. Ako student zakasni na dogovoreni termin treba se javiti na e-mail: alisa.peric@unizd.hr radi dogovora novog termina useljenja.