Prijavite se za kulturne i umjetničke projekte EU-CONEXUS-a

Prijavite se za kulturne i umjetničke projekte EU-CONEXUS-a

Kreativni ste i imate želju predstaviti svoj umjetnički talent? Prijavite se na ovaj EU-CONEXUS poziv sa svojim najboljim umjetničkim ostvarenjem.

Drugu godinu za redom, EU-CONEXUS pokreće godišnji poziv za kulturne i umjetničke projekte koji promiču pametnu održivost obalnih područja.

Poziv će biti posvećen projektima iz područja likovnih umjetnosti i uključivat će radove iz slikarstva, kiparstva, dizajna, fotografije, videa, šivanja i tekstilne umjetnosti, digitalne umjetnosti i slično.

Prihvaćaju se i druge umjetničke forme koje se mogu prenijeti u vizualni oblik (fotografija, video).

Poziv je otvoren za sve studente EU-CONEXUS-a! Na svakom sveučilištu odabrat ćemo dva umjetnička projekta, a koji će promovirati identitet pametne održivosti obalnih područja EU-CONEXUS-a.

Studentski projekti mogu biti izrađeni pojedinačno ili u grupama. Uz to, potičemo studente u provođenju njihovih umjetničkih projekata s drugim studentima EU-CONEXUS alijanse.

Finaliste koji će predstavljati Sveučilište u Zadru u EU-CONEXUS-u nagrađujemo prigodnim poklon paketima.

Natječaj je otvoren do ponedjeljka, 29. veljače 2024. (do ponoći). Potrebno je ispuniti Obrazac za prijavu (Application form) koji se, skupa sa svim detaljima nalazi u ovom Pozivu.

Za sve dodatne informacije obratite se doc. dr. sc. Katici Burić Ćenan (kburic@unizd.hr).

 Srdačan pozdrav!

EU-CONEXUS TIM!