Pozivamo vas na organizirani obilazak Sveučilišta u Zadru i druga događanja u povodu početka nove akademske godine na Sveučilištu u Zadru

Pozivamo vas na organizirani obilazak Sveučilišta u Zadru i druga događanja u povodu početka nove akademske godine  na Sveučilištu u Zadru

U povodu početka nove akademske godine 2016./2017. za studente prve godine preddiplomskih studija i sve ostale zainteresirane  od 3. do 4. listopada 2016. organizirani su vođeni obilasci Sveučilišta u Zadru na svim njegovim lokacijama te obilazak i upoznavanje s radom i korištenjem Sveučilišne knjižnice i njezinih ogranaka.

U srijedu, 5. listopada na igralištu Novog kampusa s početkom u 17.00 sati održat će se malonogometna utakmica u kojoj sudjeluju naši studenti, ujedno i sudionici malonogometne lige koja se tijekom akademske godine održava na zadarskom Sveučilištu. Dođite i podržite naše ekipe!

Za vrijeme održavanja programa, od 3. do 5. listopada 2016., svi studenti Sveučilišta u Zadru imaju besplatan ulaz u zadarske muzeje uz predočenje indeksa Sveučilišta u Zadru.

 

Ovdje možete pogledati za vas organizirani program obilaska i popis muzeja.

 

 

Pridružite nam se, upoznajte svoje Sveučilište.