Poziv na obilježavanje Međunarodnog dana volontera

Poziv na obilježavanje Međunarodnog dana volontera

2. prosinca obilježavamo Međunarodni dan volontera povodom kojeg smo za vas pripremili zanimljivi program. Od 16:00 do 17:30h u prostoru Code Huba imat ćete priliku poslušati predavanje "Volontiranje studenata Sveučilišta u Zadru" koje će održati koordinatorica volontera Sveučilišta u Zadru, Vilma Kotlar, mag. paed. i mag. edu. phil., a predstavnici Studentskog zbora Marko Galić i Fani Marinović će nazočnima predstaviti aktivnosti zbora te mogućnosti volontiranja u sklopu njihovih projekata.
Nakon dvaju kratkih predavanja studenti psihologije će održati radionicu  „Psihološki aspekti volontiranja”. Cilj radionice je pobliže objasniti motivaciju za volontiranje, osvijestiti sve prednosti koje volonterski rad donosi volonteru i društvu te predstaviti mogućnosti volontiranja na Sveučilištu u Zadru. Time će se pokušati potaknuti sudionike na sudjelovanje u volonterskim projektima.
Voditelji radionice su Matea Bekavac-Basić, Josip Milković, Laura Petričević i Ana Strize, studenti 3. godine preddiplomskog studija psihologije. Radionica je nastala u suradnji s Odjelom za psihologiju, u sklopu kolegija Psihologija emocija i motivacije čiji su voditelji doc. dr. sc Jelena Ombla i Krešimir Prijatelj, mag. psych.
Trajanje radionice: 45 minuta.
Prijava za sudjelovanje na cijelom programu je obvezna, a dobrodošli su svi zainteresirani!
Za sudjelovanje se možete prijaviti putem poveznice.
Prijave su otvorene do 1. prosinca u 12h. Broj mjesta za sudjelovanje je ograničen stoga požurite!
Vidimo se!
Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru