Održavanje pilot radionica u sklopu projekta ''MODOC''

Održavanje pilot radionica u sklopu projekta ''MODOC''

U sklopu projekta Modernizacija doktorske izobrazbe kroz implementaciju Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira (MODOC) na Sveučilištu u Zadru će se tijekom prosinca 2014. održati četiri pilot-radionice na teme ''self-management'', ''career-building'', ''leadership'' i ''professional effectiveness''.

Projekt provodi Sveučilište u Zagrebu u partnerstvu sa svim hrvatskim sveučilištima. Ovim projektom žele se stvoriti preduvjeti za unaprjeđenje profesionalnih i osobnih kompetencija doktoranada u skladu s novim zahtjevima tržišta rada te u skladu sa standardima HKO-a, a u cilju uspješnog razvoja karijere mladih doktora znanosti izvan akademske zajednice.

Na pilot-radionicama će se provesti edukacija doktoranada iz navedenih tema, koristeći se pri tome kurikulumom za razvoj transfernih vještina doktoranada koji je izrađen u prethodnim projektnim aktivnostima.

Više informacija o datumima održavanja radionica, samom projektu MODOC i do sada provedenim aktivnostima možete dobiti na web stranici projekta, www.modoc.hr .