Konferencija "Fragility"

Konferencija "Fragility"

Institut za etnologiju i folkloristiku u suradnji s Odjelom za etnologiju i antropologiju Sveučilišta u Zadru, te partnerima (Sveučilište Deakin, Australija; Sveučilište u Ljubljani), organizira konferenciju 'Fragility' koja će se održati u digitalnom formatu u razdoblju od 9. do 10. 5. 2024. 

Pročitaj više
Konferencija "Fragility"
Obrana sinopsisa disertacije - Helena HORŽIĆ NJEGOVAN

Obrana sinopsisa disertacije - Helena HORŽIĆ NJEGOVAN

U utorak 14. svibnja 2024. godine u Rektoratu Sveučilišta u Zadru (M. Pavlinovića 1, dvorana u suterenu), s početkom u 12.00 sati, Helena HORŽIĆ NJEGOVAN, mag. prim. educ., javno brani temu doktorskog rada pod naslovom Rekonstrukcija hrvatske dječje književnosti 1920-ih i njezine književno-povijesne reinterpretacije pred stručnim povjerenstvom u sastavu: prof. dr. sc. Robert Bacalja, izv. prof. dr. sc. Sanja Vrcić-Mataija i doc. dr. sc. Ivana Milković.

Pročitaj više
Obrana sinopsisa disertacije - Helena HORŽIĆ NJEGOVAN
Obrane sinopsisa disertacija

Obrane sinopsisa disertacija

U četvrtak 9. svibnja 2024. godine, s početkom u 12.30 sati, Veronika GALIĆ, mag. oec., javno brani temu doktorskog rada pod naslovom Nove industrijske revolucije u kontekstu globalizacije, umjetne inteligencije i poslovne etike pred stručnim povjerenstvom u sastavu:  doc. dr. sc. Jurica Bosna,  dr. sc. Zoran Bubaš, viši znanstveni suradnik i izv. prof. dr. sc. Sandra Šokčević. Obrana će se održati na Libertas međunarodnom sveučilištu (Trg J. F. Kennedyja 6b, Zagreb) u kabinetu 28/III.

U četvrtak 9. svibnja 2024. godine, s početkom u 13.30 sati, Mateo IVANAC, mag. oec., javno brani temu doktorskog rada pod naslovom Institucijski doprinos plavoj ekonomiji u kontekstu podizanja konkurentnosti europskih zemalja pred stručnim povjerenstvom u sastavu: izv. prof. dr. sc. Sandra Šokčević,  izv. prof. dr. sc. Bojana Olgić Draženović i doc. dr. sc. Jurica Bosna. Obrana će se održati na Libertas međunarodnom sveučilištu (Trg J. F. Kennedyja 6b, Zagreb) u kabinetu 28/III.

U petak 10. svibnja 2024. godine, s početkom u 12.00 sati, Silvija ZEC, dipl. ing. šum., javno brani temu doktorskog rada pod naslovom Povezanost ekonomike okoliša i međunarodnih odnosa na primjeru naknade za općekorisne funkcije šuma u Republici Hrvatskoj pred stručnim povjerenstvom u sastavu: izv. prof. dr. sc. Sonja Brlečić Valčić,  doc. dr. sc. Mladen Turuk i izv. prof. dr. sc. Zvonko Merkaš. Obrana će se održati na Libertas međunarodnom sveučilištu (Trg J. F. Kennedyja 6b, Zagreb) u kabinetu 28/III.

Pročitaj više
Obrane sinopsisa disertacija
First34568101112Last