Obavijest o reakreditaciji

Poštovani studenti i nastavnici,

ove akademske godine 19 sastavnica Sveučilišta u Zadru koje izvode studije iz društvenog i humanističkog područja znanosti u postupku su reakreditacije. To su:

Odjel za anglistiku

Odjel za arheologiju

Odjel za etnologiju i kulturnu antropologiju

Odjel za filozofiju

Odjel za francuske i iberoromanske studije

Odjel za germanistiku

Odjel za informacijske znanosti

Odjel za izobrazbu učitelja i odgojitelja

Odjel za klasičnu filologiju

Odjel za kroatistiku i slavistiku

Odjel za lingvistiku

Odjel za nastavničke studije u Gospiću

Odjel za pedagogiju

Odjel za povijest

Odjel za povijest umjetnosti

Odjel za psihologiju

Odjel za sociologiju

Odjel za talijanistiku

Odjel za turizam i komunikacijske znanosti

Postupak reakreditacije provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje putem imenovanih stručnih povjerenstava koja će od 19. do 21. svibnja 2014. posjetiti Sveučilište i na odvojenim sastancima razgovarati s upravom, studentima i djelatnicima navedenih sastavnica.

Želite li članovima stručnog povjerenstva postaviti upit, dati svoj komentar, prijedlog, primjedbu ili pohvalu za nečiji rad, možete to uraditi do 16. svibnja 2014. putem povjerljive komunikacije na poveznici https://www.azvo.hr/index.php/hr/komentari-institucija. Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost komentara, a dobivene informacije koristit će se isključivo u svrhu postupka reakreditacije i bit će na uvidu samo članovima stručnog povjerenstva.

Više o postupku reakreditacije možete doznati na mrežnim stranicama Agencije za znanost i visoko obrazovanje: https://www.azvo.hr/images/stories/vrednovanja/reakreditacija_vu/Postupak_reakreditacija_VU_2012.pdf.

Ured za osiguravanje kvalitete