Natječaj za namještenike i službenike 2.2.2022.

Natječaj za namještenike i službenike

 



28. veljače 2022.

Obavještavamo da je u postupku prijema u radni odnos Stručni suradnik – Radno mjesto službenika I. vrste – stručni suradnik u Uredu za izdavačku djelatnost, na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom primljena: Marta Ivanović, mag. inf.
Odluka o izboru

9. ožujka 2022.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Voditelj Kabineta Rektora – Javni službenik na položaju I. vrste – rukovoditelj pododsjeka, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom primljena: Ivana Zrilić, prof. 
Odluka o izboru

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Spremačice – Radno mjesto namještenika IV. vrste na  neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom na Sveučilištu u Zadru, primljena: Milena Lučić. 
Odluka o izboru

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Referent prodaje – Radno mjesto službenika III. vrste – stručni suradnik  na  neodređeno vrijeme, s 50% radnog vremena, na Sveučilištu u Zadru, primljena: Anita Zelić. 
Odluka o izboru

17. ožujka 2022.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Tajnik odjela – Radno mjesto službenika I. vrste – samostalni upravni referent, na  neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom na Sveučilištu u Zadru, primljena: Maja Bahnik, mag. geogr.
Odluka o izboru