Natječaj za namještenike i službenike 13.11.2023.

Natječaj za namještenike i službenike

 



2. siječnja 2024.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto  Voditelj ureda za transfer tehnologija – rukovoditelj pododsjeka u središnjoj službi na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom u Centru za projekte, znanost i transfer tehnologija na Sveučilištu u Zadru primljena: Jelena Grancarić Milin, dipl. tur. kom.

Odluka o prijemu

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto  Voditelj ureda za pripremu projekata – rukovoditelj pododsjeka u središnjoj službi, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom u Centru za projekte, znanost i transfer tehnologija na Sveučilištu u Zadru primljena: Andreja Baraba, prof.

Odluka o prijemu


4. siječnja 2024.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto Koordinator za provedbu infrastrukturnih projekata – radno mjesto I. vrste – voditelj ostalih ustrojbenih jedinica, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom na Sveučilištu u Zadru primljena: Sabina Rako Juravić, mag. oec.

Odluka o prijemu

Obavještavamo da su u postupku prijema na radno mjesto  Stručni suradnik za pripremu projekata– Radno mjesto  službenika I. vrste – stručni savjetnik, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom u Centru za projekte, znanost i transfer tehnologija na Sveučilištu u Zadru primljene: Katarina Dellavia, mag. praesc. educ. i Anamaria Petrina, mag. oec.

Odluka o prijemu - Katarina Dellavia
Odluka o prijemu - Anamaria Petrina


12. siječnja 2024.

Obavještavamo da je u postupku prijema na radno mjesto  Stručni savjetnik za pravne poslove – Radno mjesto službenika I. vrste, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom u Centru za projekte, znanost i transfer tehnologija na Sveučilištu u Zadru primljena: Milka Brtan, dipl. iur.

Odluka o prijemu