Natječaj za izbor nastavnika i suradnika 30.4.2020.

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika

  1. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje naslovnog izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje povijest umjetnosti (povijest i teorija likovnih umjetnosti, arhitekture, urbanizma i vizualnih komunikacija), na Odjelu za povijest umjetnosti (pod točkom 1. teksta natječaja), izabran dr sc. DANKO ZELIĆ
  2. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje humanističkih znanosti, polje filologija (anglistika, književno prevođenje) na Odjelu za anglistiku (pod točkom 2. teksta natječaja) izabrana MARTA HUBER, mag. philol. angl.
  3. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje humanističkih znanosti, polje filologija, na Odjelu za germanistiku (pod točkom 3. teksta natječaja) zabran LUKA PLANINIĆ, mag. educ. philol. germ.
  4. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje humanističkih znanosti, polje filologija (kroatistika), na Odjelu za nastavničke studije u Gospiću (pod točkom 4. teksta natječaja), izabrana MARINA FRANIĆ ŠIMUNIĆ, mag. educ. philol. croat.