Natječaj za izbor nastavnika i suradnika 28.2.2020.

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika

  1. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora u trajnom zvanju u interdisciplinarnom području znanosti, polje geografija, na Odjelu za geografiju (točka 2. teksta natječaja), izabran dr. sc. JOSIP FARIČIĆ.
  2. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora u znanstvenom području biotehničkih znanosti, polje biotehnologija, na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (točka 4. teksta natječaja), izabran dr. sc. SLAVEN ZJALIĆ.
  3. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području biotehničkih znanosti, polje šumarstvo, na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (točka 5. teksta natječaja), izabran dr. sc. ZORAN ŠIKIĆ.
  4. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje arheologija, na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti (točka 12. teksta natječaja), izabran dr. sc. IGOR KULENOVIĆ.
  5. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno- nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (teorija i povijest književnosti – španjolska književnost), na Odjelu za hispanistiku i iberske studije (točka 13. teksta natječaja), izabran dr. sc. STIJEPO STJEPOVIĆ.
  6. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora  u znanstvenom području prirodnih znanosti, polje matematika, na Odjelu za izobrazbu učitelja i odgojitelja (točka 3. teksta natječaja), izabran dr. sc. ZORAN ŠKODA.
  7. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta u znanstvenom području društvenih znanosti, polje ekonomija, na Odjelu za ekonomiju (točka 1. teksta natječaja), izabrana dr. sc. SONJA BRLEČIĆ VALČIĆ
  8. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta za znanstveno područje tehničkih znanosti, polje tehnologija prometa i transport na Pomorskom odjelu (pod točkom 7. teksta natječaja), izabrana dr. sc. ANA GUNDIĆ.
  9. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora i na radno mjesto redovitog profesora iz znanstvenog područja humanističkih znanosti, polje filologija, na Odjelu za rusistiku (pod točkom 11. teksta natječaja), izabrana dr. sc. ZDENKA MATEK ŠMIT.
  10. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (opće jezikoslovlje), na Odjelu za lingvistiku (pod točkom 14. teksta natječaja) izabrana dr. sc. MIA BATINIĆ ANGSTER.
  11. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje društvenih znanosti, polje sociologija, na Odjelu za sociologiju (pod točkom 9. teksta natječaja), izabran PAVAO PARUNOV, mag. soc.
  12. Obavještavamo da je upostupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, u znanstvenom području društvenih znanosti, polje informacijske i komunikacijske znanosti, na Odjelu za informacijske znanosti (pod točkom 10. teksta natječaja), izabrana ALICA KOLARIĆ, dipl. knjiž.
  13. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog asistenta, na određeno vrijeme, u znanstveno području prirodnih znanosti, polje matematika, za potrebe stručnog studija Informacijske tehnologije, na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti (pod točkom 8. teksta natječaja), izabran IVAN PERAIĆ, mag. educ. math. et inf.
  14. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje naslovnog docenta u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (opće jezikoslovlje) na Odjelu za lingvistiku ( pod točkom 15. teksta natječaja), izabrana dr. sc. KLARA BILIĆ MEŠTRIĆ.
  15. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda, na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (pod točkom 6. teksta natječaja), izabran dr. sc. IVAN ŽUPAN