Natječaj za izbor nastavnika i suradnika 26.5.2020.

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika

  1. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, u interdisciplinarnom području znanosti, polje geografija na Odjelu za geografiju (pod točkom 2. teksta natječaja), izabran MISLAV STJEPAN ČAGALJ, mag. geogr.
  2. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog poslijedoktoranda, na određeno vrijeme, za znanstveno područje humanističkih znanosti, polje etnologija i antropologija, na Odjelu za etnologiju i antropologiju (pod točkom 3. teksta natječaja), izabrana dr. sc. KARMEN TURČINOV.
  3. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (teorija i povijest književnosti, starija hrvatska književnost), na Odjelu za kroatistiku (pod točkom 4. teksta natječaja), izabran JOSIP VUČKOVIČ, prof.
  4. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje društvenih znanosti, na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti (pod točkom 5. teksta natječaja), izabrana PAULA PEDIĆ, mag. psych.