Natječaj za izbor nastavnika i suradnika 22.2.2022.

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika

  1. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, u znanstvenom području društvenih znanosti, polje pedagogija, na Odjelu za pedagogiju (pod točkom 2. teksta natječaja) izabrana VALERIJA ŠINKO, mag. edus. philol. russ. et mag. paed.
    Odluka o izboru
  2. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje društvenih znanosti, polje psihologija, na Odjelu za psihologiju, (pod točkom 3. teksta natječaja), izabran VITOMIR VIŠIĆ, dr. med.
    Odluka o izboru
  3. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora i na radno mjesto redovitog profesora iz znanstvenog područje biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda (agronomija) na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (pod točkom 8. teksta natječaja) izabrana dr. sc. BOSILJKA MUSTAĆ.
    Odluka o izboru
  4. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora i na radno mjesto redovitog profesora iz znanstvenog područja biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda (agronomija), na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (pod točkom 9. teksta natječaja), izabrana dr. sc. JANJA FILIPI.
    Odluka o izboru
  5. Obavještavamo da je u postupku izbora jednag nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta za znanstveno područje biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda (agronomija), na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (pod točkom 10. teksta natječaja), izabrana dr. sc. SLAVICA ČOLAK.
    Odluka o izboru
  6. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda, na određeno vrijeme, za znanstveno područje biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda (agronomija), na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (pod točkom 11. teksta natječaja), izabran dr. sc. ŠIME MARCELIĆ.
    Odluka o izboru
  7. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog poslijedoktoranda, na određeno vrijeme, u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje teologija (katehetika), na Teološko-katehetskom odjelu (pod točkom 18. teksta natječaja) izabrana dr. sc. JASNA s. KRISTA MIJATOVIĆ.
    Odluka o izboru
  8. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u nastavno zvanje naslovnog predavača, za znanstveno područje za znanstveno područje tehničkih znanosti, polje tehnologija prometa i transport, na Pomorskom odjelu (pod točkom 4. teksta natječaja) izabran LEONARDO ŠANGO, dipl. ing.
    Odluka o izboru

  9. Obavještavamo da je u postupku izbora dva suradnika u suradničko zvanje naslovnog asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje tehničkih znanosti, polje tehnologija prometa i transport, na Pomorskom odjelu (pod točkom 5. teksta natječaja) izabrani  GORDAN ZAUSNIGG, dipl. ing. i KREŠIMIR GRBIĆ, mag. ing. naut.
    Odluka o izboru GORDAN ZAUSNIGG, dipl. ing.
    Odluka o izboru KREŠIMIR GRBIĆ, mag. ing. naut.

  10. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, polje kliničke medicinske znanosti (ginekologija i opstetricija), na Odjelu za zdravstvene studije (pod točkom 6. teksta natječaja) izabran LUKA MATAK, dr. med.
    Odluka o izboru

  11. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača, na određeno vrijeme (do povratka djelatnika) u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (glotodidaktika), na Odjelu za francuske i frankofonske studije (pod točkom 16. teksta natječaja) izabrana dr. sc. MAGALI RUET
    Odluka o izboru

  12. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog asistenta, na određeno vrijeme, u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (glotodidaktika), na Odjelu za francuske i frankofonske studije (pod točkom 17. teksta natječaja) izabrana PETRA PANDUROV, mag. educ. philol. franc. et mag. philol. ital.
    Odluka o izboru

  13. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području društvenih znanosti, polje pedagogija, na Odjelu za pedagogiju (pod točkom 1. teksta natječaja) izabrana dr. sc. DALIBORKA LUKETIĆ

    Odluka o izboru

  14. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje arheologija, na Odjelu za arheologiju (pod točkom 12. teksta natječaja) izabran dr. sc. ŽELJKO MILETIĆ
    Odluka o izboru

  15. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora u trajnom zvanju, za znanstveno područje prirodnih znanosti, polje geologija, na Odjelu za geografiju (pod točkom 7. teksta natječaja) izabrana dr. sc. MAŠA SURIĆ
    Odluka o izboru

  16. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje teologija (kanonsko pravo), na Teološko-katehetskom odjelu (pod točkom 14. teksta natječaja) izabrana dr. sc. KLARA ĆAVAR
    Odluka o izboru