Natječaj za izbor nastavnika i suradnika 22.11.2021.

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika

  1. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora i na radno mjesto redovitog profesora iz znanstvenog područja humanističkih znanosti, polje filologija (germanistika), na Odjelu za germanistiiku (pod točkom 7. teksta natječaja), izabrana dr. sc. ANITA PAVIĆ PINTARIĆ.
    Odluka o izboru
  2. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija, na Odjelu za hispanistiku i iberske studije (pod točkom 8. teksta natječaja), izabrana dr. sc. IVANA LONČAR.
    Odluka o izboru
  3. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija, na Odjelu za francuske i frankofonske studije (pod točkom 9. teksta natječaja), izabrana dr. sc. BARBARA VODANOVIĆ.
    Odluka o izboru
  4. Obavještavamo da su u postupku izbora dvoje suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, u znanstvenom području biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda (agronomija), na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (pod točkom 6. teksta natječaja), izabrani:
    ANA GAŠPAROVIĆ PINTO, mag. ing. agr.  Odluka o izboru

    MARKO ZORICA, mag. ing. agr. Odluka o izboru

  5. Obavještavamo da su u postupku izbora pet suradnika u suradničko zvanje naslovnog asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje tehničkih znanosti, polje tehnologija prometa i transport, na Pomoskom odjelu (pod točkom 5. teksta natječaja) izabrani:
    DORA BUŽONJA, mag. ing. logist. Odluka o izboru
    ANTE GALEŠIĆ, mag. ing. logist. Odluka o izboru
    ŠIME GRBIĆ, mag. ing. mech. Odluka o izboru
    MARIN MUSTAĆ, mag. ing. mech. Odluka o izboru
    MARINA BALIĆ, mag. ing. admin. nav. Odluka o izboru

  6. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje teologija (biblijska teologija), na Teološko-katehetskom odjelu (pod točkom 11. teksta natječaja), izabran lic. theol. ANTE DRAŽINA.
    Odluka o izboru

  7. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta u znanstvenom području prirodnih znanosti, polje matematika, na Odjelu za informacijske znanosti (za potrebe preddiplomskog stručnog studija Informacijske znanosti, pod točkom 2. teksta natječaja), izabran IVAN PERAIĆ, mag. educ. math. et inf.
    Odluka o izboru

  8. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (kroatistika), na Odjelu za kroatistiku (pod točkom 10. teksta natječaja) izabrana  dr. sc. IVANA PETEŠIĆ ŠUŠAK
    Odluka o izboru

  9. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području društvenih znanosti, polje sociologija, na Odjelu za sociologiju (pod točkom 1. teksta natječaja) izabran  dr. sc. KREŠIMIR KROLO
    Odluka o izboru