Natječaj za izbor nastavnika i suradnika 2.11.2021.

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika

  1. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (španjolski i galješki jezik), na Odjelu za hispanistiku i iberske studije (pod točkom 9. teksta natječaja), izabran ALEJANDRO MARTÍNEZ VICENTE, prof.
    Odluka o izboru
  2. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog poslijedoktoranda, na određeno vrijeme, u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje povijest umjetnosti (povijest i teorija likovnih umjetnosti, arhitekture, urbanizma i vizualnih komunikacija), na Odjelu za povijest umjetnosti, (pod točkom 10. teksta natječaja), izabran dr. sc. SILVIJE PRANJIĆ.
    Odluka o izboru
  3. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (teorija i povijest književnosti, metodika nastave hrvatske književnosti) na Odjelu za kroatistiku (pod točkom 3. teksta natječaja), izabrana dr. sc. MIRELA ŠUŠIĆ.
    Odluka o izboru

  4. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u nastavno zvanje višeg lektora i na radno mjesto višeg lektora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (romanistika, talijanski jezik), na Odjelu za talijanistiku (pod točkom 5. teksta natječaja), izabrana KRISTINA JORDAN, mag. philol. ital.
    Odluka o izboru

  5. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda, na određano vrijeme, u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija (germanistika), na Odjelu za geramanistiku (pod točkom 8. teksta natječaja) izabrana dr. sc. MARIJA PERIĆ.
    Odluka o izboru

  6. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u nastavno zvanje i na radno mjesto predavača, na određeno vrijeme (do povratka djelatnika) u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje arheologija, na Odjelu za arheologiju (pod točkom 7. teksta natječaja), izabrana dr. sc. KATARINA BATUR.
    Odluka o izboru

  7. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda, na određeno vrijeme, za znanstveno područje biotehničkih znanosti, polje agronomija, za studij Mediteranske poljoprivrede na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (pod točkom 1. teksta natječaja), izabrana dr. sc. BRANKA MARIČIĆ.
    Odluka o izboru

  8. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje docenta u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija, na Odjelu za kroatistiku (pod točkom 11. teksta natječaja), izabran dr. sc. TIN LEMAC.
    Odluka o izboru

  9. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje povijest (hrvatske i svjetska moderna i suvremena povijest), na Odjelu za povijest (pod točkom 4. teksta natječaja), izabran dr. sc. ZLATKO BEGONJA.
    Odluka o izboru

  10. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto redovitog profesora iz znanstvenog područja humanističkih znanosti, polje filologija (teorija i povijest književnosti), na Odjelu za kroatistiku (pod točkom 2. teksta natječaja) izabrana dr. sc. KORNELIJA KUVAČ-LEVAČIĆ
    Odluka o izboru