Natječaj za izbor nastavnika i suradnika 20.12.2021.

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika

  1. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta u znanstvenom području biotehničkih znanosti, polje poljoprivreda (agronomija), na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakultru (pod točkom 7. teksta natječaja) izabrana dr. sc. BRUNA PETANI.
    Odluka o izboru
     
  2. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto asistenta, na određeno vrijeme, u znanstvenom području društvenih znanosti, polje psihologija, na Odjelu za psihologiju (pod točkom 2. teksta natejčaja), izabran KRISTIJAN ŽIBRAT, mag. psych.
    Odluka o izboru
     
  3. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog poslijedoktoranda, na određeno vrijeme, u znanstvenom području društvenih znanosti, polje pravo, na Pomorskom odjelu (pod točkom 3. teksta natječaja), izabrana dr. sc. LJILJANA PERIČIN.
    Odluka o izboru

  4. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje prirodnih znanosti, polje matematika, na Pomorskom odjelu (pod točkom 5. teksta natječaja), izabrana RUŽICA ZNAOR, mag. educ. math. et. inf.
    Odluka o izboru

  5. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, polje kliničke medicinske znanosti (infektologija), na Odjelu za zdravstvene studije (pod točkom 6. teksta natječaja), izabrana VEDRANA TERKEŠ, dr. med.
    Odluka o izboru

  6. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje izvanrednog profesora u znanstvenom području humanističkih znanosti, polje filologija, na Odjelu za germanistiku (pod točkom 9. teksta natječaja), izabrana dr. sc. MARIJANA JELEČ.
    Odluka o izboru

  7. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, za znanstveno područje biomedicine i zdravstva, polje kliničke medicinske znanosti (sestrinstvo), na Odjelu za zdravstvene studije (pod točkom 4. teksta natječaja), izabrana dr. sc. MARIJA LJUBIČIĆ.
    Odluka o izboru

  8. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje redovitog profesora i na radno mjesto redovitog profesora iz znanstvenog područja humanističkih znanosti, polje filologija (teorija i povijest književnosti), na Odjelu za germanistiku (pod točkom 8. teksta natječaja) izabran dr. sc. TOMISLAV ZELIĆ.
    Odluka o izboru

  9. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto izvanrednog profesora u znanstvenom području društvenih znanosti, polje sociologija, na Odjelu za sociologiju (pod točkom 1. teksta natječaja) izabran dr. sc. SVEN MARCELIĆ
    Odluka o izboru