Natječaj za izbor nastavnika i suradnika 20.1.2022.

Natječaj za izbor nastavnika i suradnika

  1. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje redovitog preofesora i na radno mjesto redovitog profesora iz znanstvenog područja humanističkih znanosti, polje filologija, na Odjelu za izobrazbu učitelja i odgojitelja (pod točkom 3. teksta natječaja), izabran dr. sc. IVICA VIGATO.
    Odluka o izboru
  2. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje naslovnog asistenta, na određeno vrijeme, za znanstveno područje društvenih znanosti, polje psihologija, na Odjelu za psihologiju (pod točkom 1. teksta natječaja), izabrana MARIJA GRADAČEK, mag. psych.
    Odluka o izboru
  3. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda, na određeno vrijeme, u znanstvenom području društvenih znanosti, polje sociologija, na Odjelu za sociologiju (pod točkom 2. teksta natječaja), izabrana dr. sc. MARIJA ŠARIĆ.
    Odluka o izboru
  4. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog nastavnika u znanstveno-nastavno zvanje naslovnog docenta u znanstvenom području biomedicine i zdravstva, polje kliničke medicinske znanosti, na Odjelu za psihologiju (pod točkom 4. teksta natječaja), izabrana dr. sc. SANJA DELIN.
    Odluka o izboru 

  5. Obavještavamo da je u postupku izbora jednog suradnika u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedoktoranda, na određeno vrijeme, za znanstveno područje biotehničkih znanosti, polje biotehnologija, na Odjelu za ekologiju, agronomiju i akvakulturu (pod točkom 5. teksta natječaja) izabrana dr. sc. JELENA LONČAR.
    Odluka o izboru