Konačni rezultati Natječaja za subvencionirano stanovanje

Nakon proteka roka za podnošenje prigovora na privremene rezultate  Natječaja za raspodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru za akademsku godinu 2023./2024., a nakon što je Povjerenstvo za rješavanje prigovora riješilo pristigle prigovore, utvrđuju se konačne rang liste.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u Studentskom domu Zadar  raspoređeni su u dom koji se nalazi na adresi dr. Franje Tuđmana 24d (stari dom), a studenti koji su raspoređeni u Studentski dom Zadar 2 raspoređeni su u dom koji se nalazi na adresi Put Stanova 1A (novi dom).
Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u Studentskom domu 2 (novi dom) to su pravo ostvarili u skladu s člankom 26. st. 1. Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata u redovitom statusu  na subvencionirano stanovanje (NN 68/2023)

Studenti koji nemaju dovoljan broj bodova i nalaze se ispod „crte“ imaju mogućnost ostvariti pravo na smještaj ukoliko student koji je ostvario pravo na smještaj od istog odustane. O tome će Studentski centar obavijestiti svakog studenta pojedinačno (to su studenti kojima pod ostvareno pravo stoji navedeno NE bez navođenja članka).


-KONAČNI REZULTATI-

VAŽNO!
Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu prema natječaju potrebne informacije mogu pogledati OVDJE