Konačni rezultati Natječaja za smještaj u Studentskom domu

Nakon proteka roka za podnošenje prigovora na privremene rezultate  Natječaja za rapodjelu mjesta redovitim studentima za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Sveučilišta u Zadru, Put Stanova 1A, Zadar, utvrđuju se konačne rang liste.

Studenti useljavaju u Studentski dom, Put Stanova 1A, Zadar, radnim danom, u razdoblju od 2. svibnja 2022. do 10. svibnja 2022. 

Studenti sve informacije o useljenju mogu dobiti na brojeve telefona 023/203 005 ili 023/203 014


VAŽNO!
Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studenskom domu prema Natječaju, dužni su prilikom useljenja priložiti slijedeće:

  • LIJEČNIČKU POTVRDU (bez liječničke potvrde nije moguće ostvariti smještaj u dom)
  • DVIJE SLIKE (vel. 3x3 cm)
  • OSOBNU ISKAZNICU NA UVID

Na porti studentskog doma studenti će preuzeti, popuniti i potpisati:

  • KARTON OSOBNIH PODATAKA  (Privola za obradu osobnih podataka čini sastavni dio Kartona osobnih podataka i studenti svojim potpisom daju        dopuštenje da se njihovi podaci obrađuju u navedenu svrhu).
  • OBRAZAC ZA PRIJAVU BORAVIŠTA

Ugovore o korištenju usluga smještaja u studentskom domu studenti će potpisati prilikom useljenja u dom (zajedno sa Zapisnikom o primopredaji i ispravnosti dodjeljene opreme i sobe- Zadužnica koja čini sastavni dio Ugovora).

Studenti će prilikom useljenja preuzeti i Uplatnicu i uplatiti je (stanarina za tekući mjesec i upisnina u iznosu od 80,00 kn), te dostaviti dokaz o uplati.

Prijavu privremenog boravka za sve stanare izvršit će Sveučilište u Zadru, Centar za studentski standard.