Radionica za brucoše „Prilagodba na studij“

Radionica za brucoše „Prilagodba na studij“

Dragi studenti prve godine, pozivamo vas na radionicu „Prilagodba na studij“ koja će se održati 28. listopada u 16h,  a mjesto održavanja objavit ćemo nakon što doznamo konačan broj sudionika.
Očekivanja o tome kako će nam biti na studiju formiramo puno prije nego uistinu krenemo na studij. Neki se jako raduju većem osjećaju slobode, neovisnosti, avanture, drugi možda početni entuzijazam brzo zamijene s osjećajem nesigurnosti, usamljenosti.
Bez obzira na to kakva su naša očekivanja, skoro svaki student naiđe na bar neku prepreku na koju nije računao prije odlaska na studij. Čak i pozitivni događaji mogu biti stresni, a odlazak od doma zasigurno može dovesti do osjećaja tuge, usamljenosti i pojačane brige.
Upravo zato, cilj ove radionice je studentima pomoći da lakše savladaju prepreke koje su pred njima ili s kojima će se možda susresti tijekom studija. Osim toga, imat će priliku poslušati iskustva starijih kolega, studenata.
Radionicu vodi Severina Mamić, mag. psych., stručna suradnica u Studentskom savjetovalištu.
 
Svi sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju na radionici koju mogu priložiti svom životopisu. 
Prijaviti se možete do 27. listopada u 12h, putem poveznice.
Prijava na radionicu je obvezna, a dobrodošli su svi zainteresirani! Prednost će se dati studentima prve godine, no slobodno se prijavite i ako ste studenti viših godina, a želite doznati nešto o ovoj temi.