Obrane sinopsisa disertacija

U srijedu 26. svibnja 2021. godine, s početkom u 10.00 sati, Maria Teresa COLL MARINÈ javno brani temu disertacije pod naslovom Carme Montoriol: teatre i identitat pred stručnim povjerenstvom u sastavu: doc. dr. sc. Ivana Lončar, izv. prof. dr. sc. Maria Pilar Godayol Nogué i prof. dr. sc. Montserrat Bacardí. Obrana će se održati na katalonskom jeziku putem video prijenosa u aplikaciji MS Teams. Osobe zainteresirane za praćenje javne obrane trebaju se prijaviti na e-mail adresu tajnistvopds@unizd.hr sa svoje adrese iz domene @gmail.com, @outlook.com ili @unizd.hr.

U petak 28. svibnja 2021. godine, s početkom u 9.00 sati, Denis JURKOVIĆ, mag. educ. phil. i mag. paed., javno brani temu disertacije pod naslovom Interkulturalna osjetljivost studenata učiteljskih studija pred stručnim povjerenstvom u sastavu: izv. prof. dr. sc. Jasmina Vrkić Dimić, doc. dr. sc. Daliborka Luketić i prof. dr. sc. Neven Hrvatić. Obrana će se održati putem video prijenosa u aplikaciji MS Teams. Osobe zainteresirane za praćenje javne obrane trebaju se prijaviti na e-mail adresu tajnistvopds@unizd.hr sa svoje adrese iz domene @gmail.com, @outlook.com ili @unizd.hr.

U petak 28. svibnja 2021. godine, s početkom u 9.00 sati, Valentina KOLIĆ PAVIĆ, mag. philol. ital., javno brani temu disertacije pod naslovom Percepcija i recepcija čakavske poezije u Istri u 21. stoljeću pred stručnim povjerenstvom u sastavu: prof. dr. sc. Robert Bacalja, doc. dr. sc. Teodora Fonović Cvijanović i doc. dr. sc. Fabrizio Fioretti. Obrana će se održati putem video prijenosa u aplikaciji MS Teams. Osobe zainteresirane za praćenje javne obrane trebaju se prijaviti na e-mail adresu tajnistvopds@unizd.hr sa svoje adrese iz domene @gmail.com, @outlook.com ili @unizd.hr.

U petak 28. svibnja 2021. godine, s početkom u 12.00 sati, Dino TARAS, dipl. arheol. i dipl. pov. umj., javno brani temu disertacije pod naslovom Brodolom iz 1. st. po Kr. na Južnom grebenu kod Silbe u kontekstu istovremenih jadranskih i mediteranskih nalaza pred stručnim povjerenstvom u sastavu: doc. dr. sc. Igor Borzić, dr. sc. Goranka Lipovac Vrkljan, znanstvena suradnica, i doc. dr. sc. Mate Parica. Obrana će se održati putem video prijenosa u aplikaciji MS Teams. Osobe zainteresirane za praćenje javne obrane trebaju se prijaviti na e-mail adresu tajnistvopds@unizd.hr sa svoje adrese iz domene @gmail.com, @outlook.com ili @unizd.hr.