13. rođendan Studentskog savjetovališta

Savjetovalište uskoro postaje adolescent jer je 29. veljače naš veliki dan – 13. rođendan!
Iako ova godina nije prijestupna, nećemo propustiti priliku da zajedno sa svima vama proslavimo rođendan prigodnim programom.
4. ožujka u 16h za vas smo pripremili radionicu „Dodir plesa“ koju će voditi naša stručna suradnica Ivana Sučić Šantek, dipl. psih. Radionica će trajati 60 minuta.
Tijekom radionice dobit ćete osnovne informacije o načinima na koje ples može doprinijeti kvaliteti života i nošenju sa stresom.
Prijava na radionicu je obvezna, a možete se prijaviti putem poveznice ovdje. Poveznica za Zoom bit će Vam dostavljena putem e-maila.


Također, pozivamo sve studente, nastavnike i ostale zainteresirane da nam se pridruže na predavanju "Što smo naučili u 2020., a može nam pomoći u 2021.?" koje će se održati 8. ožujka od 11 do 13h putem Zoom aplikacije. Predavanje će održati izv. prof. dr. sc. Anita Lauri Korajlija s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te voditeljica Savjetovališta za studente.
Molimo vas da se na predavanje prijavite putem poveznice ovdje. Prijava za sudjelovanje nam je važna radi bolje organizacije događaja.
Poveznica na Zoom nalazi se ovdje.


Raduje nas druženje s vama!
Studentsko savjetovalište Sveučilišta u Zadru