ESN Zadar osvojio nagradu za glazbeni video na znakovnom jeziku

ESN Zadar osvojio nagradu za glazbeni video na znakovnom jeziku

Erasmus studentska mreža Hrvatska dokazala je i ove godine da ima vrijedne, marljive, motivirane i entuzijastične volontere koji sve svoje slobodno vrijeme ulažu u pomoć Erasmus studentima koji svoj period mobilnosti provode u Hrvatskoj i s preko 13 000 volontera u ostatku Europe rade na budućnosti Erasmus+ programa. Priznanje za sav trud i rad stigla je u obliku nagrade za najbolju ESN (Erasmus student Network) državu!
Hrvatska delegacija, sastavljena od 12 članova iz Nacionalnog odbora i lokalnih podružnica u Dubrovniku, Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru i Zagrebu prisustvovala je Godišnjoj generalnoj skupštini (Annual General Meeting ili AGM) ESN-a u Berlinu od 20. do 24. travnja 2017. godine. 

AGM je najveći i najvažniji događaj u ESN mreži, događaj na kojem se bira sastav Internacionalnog odbora te se donose odluke o budućem radu mreže.

S velikim osmijehom na licu i srećom u srcu, hrvatska se delegacija vratila se s ukupno tri nagrade. ESN Split i ESN Zagreb osvojili su nagradu za MEekend, najbolju Mov’in Europe aktivnost čija je svrha bila promocija mobilnosti, ESN Zadar osvojio je nagradu za glazbeni video na znakovnom jeziku čija je svrha bila promocija ExchangeAbility-a – ESN-ovog projekta koji promiče inkluziju i dostupnost visokog obrazovanja za studente s invaliditetom, a ESN Hrvatska osvojila je nagradu za najbolju ESN državu!

Video možete pogledati ovdje: https://vimeo.com/182083449