9. Proljetni ciklus radionica ide dalje!

9. Proljetni ciklus radionica ide dalje!

Za Vas smo pripremili online radionicu „Upoznaj svoju stvarnu vrijednost“.

Voditelj: Kristijan Žibrat, mag. psych.

Mjesto: Zoom

Vrijeme: 18. travnja 2024., 17:00h

Glavni cilj radionice je prepoznati naše vlastite snage, sposobnosti i resurse te

pojmiti da istinska vrijednost nije određena time kako su nas drugi vrednovali u prošlosti, nego kako mi sebe doživljavamo u sadašnjosti.

Sudionicima radionice bit će objašnjena razlika između pojmova samopoštovanja, samopouzdanja i slike o sebi. Naučit ćemo kako se samopoštovanje razvija tijekom života i koja je uloga ranih životnih iskustava u razvoju samopoštovanja.

Objasnit će se povezanost negativnih osobnih uvjerenja s ponašanjima koja održavaju nisko samopoštovanje te će se kroz praktične aktivnosti pokazati kako možemo mijenjati negativna uvjerenja i jačati svoje samopoštovanje.

O voditelju: Kristijan Žibrat, asistent je na Sveučilištu u Zadru na kolegijima iz područja biološke psihologije i eksperimentalne psihologije. Trenutačno pohađa doktorski studij psihologije na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Ranije školovanje i titulu magistra psihologije stekao je na Odjelu za psihologiju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.  Glavna područja njegova znanstvenog interesa su psihologija ličnosti te stres i suočavanje sa stresom. Radi i u Pučkom otvorenom učilištu Zadar gdje drži edukacije za polaznike te se aktivno bavi volontiranjem u sklopu Volonterskog centra Zadar. Kristijan je i volonter u našem Savjetovalištu gdje pomaže u individualnom savjetovanju studenata.

Molimo Vas da se za sudjelovanje prijavite putem poveznice

Svi sudionici će nakon prijave dobiti poveznicu na Zoom na svoje e-mail adrese, a nakon radionice i potvrdu o sudjelovanju.

Očekujemo Vas!

Studentsko savjetovalište