Studiji i studenti

Upisi na poslijediplomski sveučilišni studij u akad. god. 2020./2021.

Poslijediplomski sveučilišni studij "Kvaliteta u odgoju i obrazovanju" - 30. travnja 2021.


Raspisan je Natječaj za dodatni upis 1 studenta na poslijediplomski sveučilišni studij Kvaliteta u odgoju i obrazovanju za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti – polje pedagogija (dr. sc.) u akademskoj godini 2020./2021.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj /Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Humanističkih znanosti" - 30. travnja 2021.


Raspisan je Natječaj za upis 29 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2021./2022. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti  (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti, polje etnologije i antropologije, filologije, filozofije, interdisciplinarne humanističke znanosti, povijest umjetnosti.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije / Obrazac za pro bono suglasnost / Obrazac za mentorovo/komentorovo obrazloženje razloga prihvaćanja pristupnika / Prijedlog za imenovanje mentora/komentora i za odobrenje okvirne teme rada

 

Dodatni natječaj za upis na zajednički poslijedip. sveučilišni doktorski studij "Međunarodni odnosi" - 1. travnja 2021.


Raspisan je dodatni natječaj za upis 11 studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Međunarodni odnosi za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti, polja interdisciplinarne društvene znanosti u akademskoj godini 2020./2021.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Prijava za upis

 

Natječaj za upis na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij "Međunarodni odnosi" - 29. siječnja 2021.


Raspisan je natječaj za upis 25 studenata na zajednički poslijediplomski sveučilišni doktorski studij Međunarodni odnosi za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti, polja interdisciplinarne društvene znanosti u akademskoj godini 2020./2021.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Kvaliteta u odgoju i obrazovanju" - 27. siječnja 2021.

 

Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Kvaliteta u odgoju i obrazovanju za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorica znanosti iz područja društvenih znanosti – polje pedagogija (dr. sc.) u akademskoj godini 2020./2021.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Poslijediplomski specijalistički studij "Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom" - 27. studenog 2020.


Raspisan je natječaj za upis 45 studenata na poslijediplomski specijalistički studij "Vođenje i upravljanje odgojno-obrazovnom ustanovom" za stjecanje akademskog naziva sveučilišnog specijalista vođenja i upravljanja odgojno-obrazovnom ustanovom (univ. spec.) iz područja društvenih znanosti, polje pedagogija, u akad. god. 2020./2021.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Humanističkih znanosti" - 2. listopada 2020.


Raspisan je Natječaj za upis 3 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2020./2021. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti i to iz znanstvenog polja: Etnologija i antropologija.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije / Obrazac za pro bono suglasnost / Obrazac za mentorovo/komentorovo obrazloženje razloga prihvaćanja pristupnika / Prijedlog za imenovanje mentora/komentora i za odobrenje okvirne teme rada

 

Poslijediplomski sveučilišni studij "Humanističkih znanosti" - 31. srpnja 2020.

 

Raspisan je Natječaj za upis 2 studenata na poslijediplomski sveučilišni studij Humanističkih znanosti na Sveučilištu u Zadru u akad. god. 2020./2021. za stjecanje akademskog stupnja doktora/doktorice znanosti  (dr. sc.) iz znanstvenog područja humanističkih znanosti i to iz znanstvenog polja: Povijest umjetnosti.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Obrazac za prijavu / Obrazac za okvirnu temu disertacije / Obrazac za pro bono suglasnost Obrazac za mentorovo/komentorovo obrazloženje razloga prihvaćanja pristupnika / Prijedlog za imenovanje mentora/komentora i za odobrenje okvirne teme rada

 

Združeni poslijediplomski sveučilišni studij "Sociologija regionalnog i lokalnog razvoja" - 31. srpnja 2020.


Raspisan je Natječaj za upis 10 studenata na Međunarodni združeni poslijediplomski sveučilišni studij Sociologije regionalnog i lokalnog razvoja Sveučilišta u Zadru (Hrvatska) i Sveučilišta u Teramu (Italija) za stjecanje akademskog stupnja doktor/doktorica znanosti iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje sociologije u akad. god. 2020./2021.

Odluka o raspisu natječaja / Natječaj za upis studenata / Skraćeni natječaj / Prijava za upis