Obavijet studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu za akademsku godinu 2023./2024. temeljem Natječaja o subvencioniranom stanovanju useljavaju u  razdoblju od  1. listopada do 10. listopada 2023. u terminu od 08:00 do 15:00 sati.

Studenti sve informacije o useljenju mogu dobiti na:  023/203 005 (za stari dom),  023/203 014 (za novi dom) ili na  studentski.dom@unizd.hr

Studenti mogu odgoditi useljenje, a o razlozima odgode dužni su obavijestiti koordinatore za smještaj studenata u Studentski dom.

Za studente koji ne usele u navedenom razdoblju, a o razlozima ne obavijeste Studentski centar, smatrat će se da su odustali od smještaja, te će se na njihovo mjesto smjestiti student prvi po broju ostvarenih bodova na natječaju koji se nalazi ispod crte.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj prema Natječaju, dužni su prilikom useljenja priložiti slijedeće:

  • LIJEČNIČKU POTVRDU (bez liječničke potvrde nije moguće ostvariti smještaj u dom)
  • DVIJE SLIKE (vel. 3x3 cm)
  • OSOBNU ISKAZNICU NA UVID
  • POTVRDU O UPISU U AK.GOD. 2023./2024. (preuzeti sa Studomata)
  • POTVRDU O UPLATI RAČUNA ZA SMJEŠTAJ

Studenti će prilikom useljenja preuzeti, popuniti i potpisati:

  • KARTON OSOBNIH PODATAKA  (Privola za obradu osobnih podataka čini sastavni dio Kartona osobnih podataka i studenti svojim potpisom daju dopuštenje da se njihovi podaci obrađuju u navedenu svrhu).
  • UGOVORE O KORIŠTENJU USLUGA SMJEŠTAJA U STUDENTSKOM DOMU studenti će potpisati prilikom useljenja u dom (zajedno sa Zapisnikom o primopredaji i ispravnosti dodijeljene opreme i sobe- Zadužnica koja čini sastavni dio Ugovora).
  • OBRAZAC ZA ZADUŽUVANJE/RAZDUŽIVANJE POSTELJINE (ukoliko zadužuju posteljinu Studentskog centra)

Prijavu privremenog boravka za sve stanare izvršit će Sveučilište u Zadru, Studentski centar.

Obavijest studentima - korisnicima Studentskog doma Sveučilišta u Zadru

Studenti koji se useljavaju u Studentski dom od  1. rujna 2023., obvezni su obavijestiti koordinatore  za smještaj studenata o namjeri useljenja najkasnije do 25. kolovoza 2023.

Kontakti na koje mogu obavijestiti o namjeri useljenja su:
studentski.dom@unizd.hr
ili kontakt telefon 023/ 203 005 i 023/203 014

Studenti su dužni podmiriti svoje obveze najkasnije do 31. kolovoza 2023., u suprotnom neće moći koristiti uslugu studentskog smještaja.