Odjel za psihologiju
Informacije

Kotizacija

Plaćanje kotizacije za 24. Dane psihologije u Zadru bit će otvoreno od 8. travnja 2024. godine putem webshopa Sveučilišta u Zadru.

Kotizacija uključuje: izlaganje radova te objavu sažetka/aka u Knjizi sažetaka, akreditaciju, potvrdnicu koju ćete dobiti elektronskim putem pri završetku konferencije, platnenu torbu s promo materijalima sponzora, osvježenje u pauzama, domjenak dobrodošlice (u četvrtak navečer), ostvarivanje bodova od strane Hrvatske psihološke komore te mogućnost objave cjelovitog rada po završetku konferencije.

  Rana kotizacija (do 20.4.2024.) Kasna kotizacija (od 21.4.2024.)
Članovi HPD-a 80 EUR 130 EUR
Ostali sudionici 100 EUR 150 EUR
Studenti poslijediplomskih studija FFZG* Oslobođeni plaćanja  
Studenti drugih poslijediplomskih studija 80 EUR 80 EUR
Studenti preddiplomskih i diplomskih studija, umirovljenici i nezaposleni psiholozi** Oslobođeni plaćanja  

Svi sudionici konferencije će se trebati registrirati (od 8. travnja 2024.)


*Sukladno Sporazumu između Sveučilišta u Zadru i Filozofskog fakulteta u Zagrebu, studenti poslijediplomskih studija FFZG oslobođeni su plaćanja kotizacije, uz uvjet prethodne registracije koja će biti otvorena od 8. travnja.
**Studenti preddiplomskih i diplomskih studija, umirovljenici i nezaposleni psiholozi slobodno mogu sudjelovati u aktivnostima skupa, uz prethodnu registraciju koja će biti moguća od 8. travnja. Pojedinci koji su na stručnom osposobljavanju smatraju se zaposlenima.
Svi sudionici koji su oslobođeni plaćanja ukoliko žele dobiti materijale skupa i potvrdnicu trebaju uplatiti kotizaciju u iznosu od 20 EUR do 10. svibnja.