Odjel za psihologiju
Informacije

Završni radovi

Dujmov, M. (2008). Efekt višedimenzionalnog kodiranja na zadržavanje materijala u KTP- u. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Milaković, J. (2008). Ispitivanje efekta fonološke sličnosti na točnost reprodukcije materijala, Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Škrinjarić, L. (2008). Ispitivanje efikasnosti u zadatku detekcije signala kod ispitanika različitih osobina ličnosti, Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Bandić, I. (2009). Ispitivanje percepcije dubine u ovisnosti o kromatskim kvalitetama podražaja i svjetlinama pozadina, Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Dražević, D. (2009). Procjena ugode i aktivacije afektivnih podražaja kod studentske populacije, Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Lisica, M. (2010). Utjecaj motivacije na pamćenje emocionalnih slika, Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Vučković. A., (2010). Utjecaj hedonističkog tona slike i zvuka na pamćenje i procjenu slika, Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Lesko, K. (2010). Efekti kontrasta na oštrinu vida. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Žuža, D. (2010). Utjecaj veličine kuta na točnost procjene Poggendorffove varke. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Juković, M. (2012). Odnos izražavanja emocija, samopoštovanja i zadovoljstva životom kod studenata učiteljskog studija i razredne nastave, Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Mišlov, M. (2012). Odnos emocionalne kontrole i nekih osobnih značajki kod studenata učiteljskog studija i učitelja razredne nastave, Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Marković, A. (2012). Stroopov zadatak  u uvjetima (ne)kongruencije između facijalnih ekspresija i emocionalnih riječi. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Martinović, M. (2012). Efekti šuma na izvođenje zadataka razvrstavanja karata. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Jurjević, A. (2013). Odnos dviju mjera emocionalne inteligencije i zadovoljstva životom kod studenata i učenika srednje škole, Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Mrkela, L. (2013). Odnos osobina ličnosti sa glazbenim preferencijama i osjetljivosti na šumove, Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Granić, I. (2013). Međukulturalna istraživanja emocija. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Mikulić, M. (2013). Teorija samodeterminacije u motivaciji. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Perić, M. (2013). Taksonomije crta ličnosti. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Šaravanja, N. (2013). Biološke osnove emocija. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Marin Dujmović (2014). Inhibicija i dimenzije ličnosti. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Magdalena Ivnik (2014). Osobine ličnosti, ljubomora i korištenje Facebooka. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Ariana Juranko (2014). Povezanost dimenzija ličnosti i obrambenih mehanizama. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Nikolina Opat (2014). Odnos osobina ličnosti i emocionalne manipulacije partnerom. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Luka Oštrić (2014). Povezanost osobina ličnosti s preferiranim osobinama ličnosti drugih ljudi. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Dolores Pranjić (2014). Ljubav, zadovoljstvo u vezi i ljubomora. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Damir Aljić (2014). Prepoznavanje emocionalnih izraza lica kod muškaraca i žena. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Ana-Marija Galić (2014). Rekognicija facijalnih ekspresija emocija s obzirom na crte ličnosti. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Ružica Perković (2014). Brzina prepoznavanja facijalnih ekspresija emocija s obzirom na vidno polje. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Katarina Matuško (2014).Vrijednost kao partnera – pokušaj empirijske provjere. Odsjek za psihologiju, Filozofski fakultet u Mostaru, BiH.

Andrea Andrić (2015). Osobine ličnosti kod odbojkašica i osoba koje se ne bave sportom. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Antonia Bura (2015). Usporedba volontera i ne-volontera, prosocijalni motiv i empatija. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Andrea Čarija (2015). Ispitivanje bijesa u vožnji i njegove povezanosti s traženjem uzbuđenja. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Jana Korunić (2015). Ljubomora prema partnerovim prijateljima. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.

Marija Musić (2015). Muško ženska prijateljstva, privlačnost i spolne uloge. Odjel za psihologiju, Sveučilišta u Zadru.