Studentsko savjetovalište - UNIZD

Radionica "Kuda sa stresom?" - 9. svibnja 2023.

Radionica "Kuda sa stresom?" - 9. svibnja 2023.

Studentsko savjetovalište vas poziva na radionicu „Kuda sa stresom?“ koja će se održati 9. svibnja u 17:30 sati putem aplikacije Zoom, u sklopu Proljetnog ciklusa radionica kako i obilježavanja svibnja kao Mjeseca mentalnog zdravlja.

Odlazak na studij za većinu mladih predstavlja važan životni događaj kojeg prate brojni izazovi i zato je važno da pronađemo načine kako da se nosimo s njima.

Prema podacima dobivenim na našim studentima, preko 90% studenata se tijekom studija suočava s napetošću ili nervozom. Naši studenti u velikoj mjeri ističu da im je najveći izvor stresa strah od neuspjeha na studiju, osjećaj snažne tjeskobe u svezi polaganja ispita, nedostatak motivacije, pretjeranu samokritičnost, kao i cijeli niz teškoća koje se odnose na akademsko funkcioniranje te obiteljske i romantične odnose.

Iz tog razloga je cilj ove radionice je pomoći studentima i svima zainteresiranima kako da se uspješnije nose sa stresom u akademskim, ali i svakodnevnim životnim situacijama.

Voditeljice radionice su izv. prof. dr. sc. Marina Nekić s Odjela za psihologiju i Severina Mamić, mag. psych., stručna suradnica u Studentskom savjetovalištu.

Pozivamo sve studente, kao i sve druge zainteresirane da nam se pridruže.

Prijava za sudjelovanje je obvezna i moguća je putem ovog obrasca: https://bit.ly/3p3Trlq

Svi sudionici će nakon prijave dobiti poveznicu na Zoom na svoju email adresu.

Očekujemo vas!

Studentsko savjetovalište