Studentsko savjetovalište - UNIZD

Volontiranje u Savjetovalištu

Od početka rada, u rad Savjetovališta na različitim poslovima bilo je uključeno preko 100 studenata – volontera. Najnovija istraživanja pokazuju da je u određenim područjima rada studentskih savjetovališta neophodno angažirati same studente.

Volonteri u Savjetovalištu su do sada bili uglavnom studenti završnih godina psihologije, no u Savjetovalište je dobrodošao svaki student koji želim doprinijeti našem radu.
Slobodno nam se obratite ako imate ideju za radionicu, predavanje, želite nam pomoći oko održavanja naših stranica i pri kreiranju sadržaja ili pak nešto drugo. Svi volonteri dobivaju potvrdu o volontiranju!

U akad. god. 2022./23. imali smo ukupno sedam volonterki - psihologinja/psihoterapeutkinja koje su nam pomagale u individualnom savjetovanju studenata, dvojicu studenata koji su nam pomagali u održavanju naših web stranica te četiri volonterke koje su pomagale u administrativnim poslovima i organizaciji događaja Savjetovališta, te jednu volonterku koja je izrađivala vizuale za naša događanja.
 

Djelatnice Savjetovališta s dvjema volonterkama na Proljetnoj školi Discovering the Languages of Peace ( 26. do 30. travnja 2023.)