Fotografije s radionica i predavanja

Od 10. do 14. svibnja 2010. održan je Tjedan zdravlja u sklopu kojeg je odigrana predstava "Ana i Mia", projiciran film Mi djeca s kolodvora ZOO, emitirana radio emisija Izaberi zdravlje i serviran Zdravi stol u menzi. Također, predstavljeni su rezultati istraživanja Zdravlje i zdravstveno ponašanje studenata, kao i Zdravstveni vodič za studente.

zdravi-stol1y.jpg zdravi-stol2y.jpg zdravi-stol3y.jpg zdravstveni-vodic-knjiznicay.jpg


22. travnja.2010. održano je predstavljanje knjiga Tkanje Života i Život s različitima, te razgovor studenata s prof. Mirjanom Krizmanić.


U petak 17.4.2009. godine u Studentskom savjetovalištu Sveučilišta u Zadru održane su dvije radionice u sklopu Tempus DUCAS projekta: Peer support (Vršnjačka pomoć) i Helping students with academic problems (Pomaganje studentima s akademskim problemima).

... iz medija


9.5.2009. održana je cjelodnevna radionica pod nazivom Uvod u psihodramu. Radionica je bila namijenjena volonterima Studentskog savjetovališta, a vodila ju je profesorica Aleksandra Mindoljević Drakulić. Na radionici su se volonteri kroz iskustveni rad upoznali sa osnovnim elementima i tehnikama psihodramskog terapijskog pristupa.Otvoreni dani Sveučilišta u Zadru: eZadar, 057 i:"How Yes No"