O nama

 

Studentsko savjetovalište sastavnica je Sveučilišta u Zadru osnovana s misijom pružanja psihološke pomoći i podrške studentima koji studiraju na našem Sveučilištu jednako kao i djelatnicima Sveučilišta koji su na različite načine uključeni  u rad sa studentima.

Aktivnosti Studentskog savjetovališta usmjerene su na pružanje stručne pomoći i podrške tijekom studiranja u svrhu rasta i razvoja svih sudionika obrazovnog procesa. Provodi se individualno savjetovanje, ali i grupni rad usmjeren na prevladavanje različitih poteškoća povezanih s akademskim postignućem, odnosima s drugima, anksioznošću, depresijom, zadovoljstvom sobom. Nude se edukativne aktivnosti poput radionica, predavanja, izrada edukativnih materijala i sl.

Studentsko savjetovalište skrbi za osiguravanje uvjeta za uspješno studiranje i prevladavanje poteškoća studentima s invaliditetom kao što su oštećenje vida i sluha, tjelesni invaliditet, kronične bolesti, višestruka oštećenja, ali i ostala zdravstvena stanja koja mogu utjecati na tijek studija.

Sve naše usluge su besplatne, a diskrecija i povjerljivost su zagarantirani.

Javite nam se ukoliko procijenite da bi vam naša pomoć doprinijela kvaliteti življenja.

Čekaju vas kompetentni stručnjaci.

 
Kontakt:
Telefon:  023/200-820
Besplatni telefon: 0800-200-199
Adresa: Trg kneza Višeslava 9