Studentski servis

RUDAN D.O.O.

pomoćni kuhar, konobar - BIOGRAD

Naziv poslodavca: RUDAN D.O.O. šifra 607721    

Potreban broj studenata/ica: 1 pomoćni kuhar,   1  konobar 

Vrsta posla: pomoćni kuhar, konobar 

Mjesto rada: Biograd

Putni trošak:    da

Period rada: 15.06.2024.-15.09.2024.

Radno vrijeme: 8 h dnevno

Cijena neto sata: 5,25 €

(uz povećanje od 50% za prekovremeni rad, za noćni rad, za rad nedjeljom, za rad blagdanom)

Kontakt za prijavu:

POMOĆNI KUHAR: https://online.selekcija.hr/home/job/3027/?application=true

KONOBAR: https://online.selekcija.hr/home/job/3521/?application=true

Dodatne napomene:

Što nudimo?

  • rad u dinamičnom i ugodnom okruženju
  • organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada
  • plaćen putni trošak za zaposlenike koji imaju prebivalište/boravište izvan lokacije rada
  • osigurani topli obroci
  • 1 slobodan dan tjedno

Odgovornosti - POMOĆNI KUHAR:

  • sudjelovanje u pripremi jela od usitnjavanja i obrade do finalne obrade.
  • serviranje i izdavanje jela u skladu s restoranskim standardima.
  • briga o čistoći kuhinjske opreme, uređaja, radnih površina i radnog prostora.
  • pridržavanje propisa za skladištenje namirnica te održavanje visokih higijenskih standarda.
  • pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja.
  • primjena mjera i sredstava zaštite na radu radi osiguranja sigurnog radnog okruženja.
  • provođenje aktivnosti u skladu sa zakonskim i internim propisima, procedurama te postizanjem ciljeva restorana.

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:

  • sklonost timskom radu
  • organiziranost i odgovornost
  • točnost, urednost, okretnost.

Odgovornost - KONOBAR:

  • posluživanje hrane i pića prema osnovnim pravilima struke
  • priprema restorana za posebne obroke, pravilno postavljanje stolova kao i održavanje stolova, pribora i ostalog inventara čistim prema estetskim kriterijima i standardnim procedurama
  • obračunavanje i naplaćivanje pruženih usluga gostima.

Potrebna znanja, vještine i iskustvo:

  • SSS (poželjno ugostiteljski smjer)
  • poznavanje engleskog, te poželjno njemačkog i talijanskog jezika
  • poznavanje procesa i načina rada restorana/bara
  • uslužnost, komunikativnost, organiziranost i odgovornost
  • točnost, urednost, okretnost poznavanje i primjena pravila struke.

 

App

Error rendering template