Naziv poslodavca: RUDAN D.O.O. šifra 607721
Potreban broj studenata/ica: 1 pomoćni kuhar, 1 konobar
Vrsta posla: pomoćni kuhar, konobar
Mjesto rada: Biograd
Putni trošak: da
Period rada: 15.06.2024.-15.09.2024.
Radno vrijeme: 8 h dnevno
Cijena neto sata: 5,25 €
(uz povećanje od 50% za prekovremeni rad, za noćni rad, za rad nedjeljom, za rad blagdanom)
Kontakt za prijavu:
POMOĆNI KUHAR: https://online.selekcija.hr/home/job/3027/?application=true
KONOBAR: https://online.selekcija.hr/home/job/3521/?application=true
Dodatne napomene:
Što nudimo?
- rad u dinamičnom i ugodnom okruženju
- organiziran i plaćen smještaj za zaposlenike koji imaju prebivalište izvan lokacije rada
- plaćen putni trošak za zaposlenike koji imaju prebivalište/boravište izvan lokacije rada
- osigurani topli obroci
- 1 slobodan dan tjedno
Odgovornosti - POMOĆNI KUHAR:
- sudjelovanje u pripremi jela od usitnjavanja i obrade do finalne obrade.
- serviranje i izdavanje jela u skladu s restoranskim standardima.
- briga o čistoći kuhinjske opreme, uređaja, radnih površina i radnog prostora.
- pridržavanje propisa za skladištenje namirnica te održavanje visokih higijenskih standarda.
- pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja.
- primjena mjera i sredstava zaštite na radu radi osiguranja sigurnog radnog okruženja.
- provođenje aktivnosti u skladu sa zakonskim i internim propisima, procedurama te postizanjem ciljeva restorana.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- sklonost timskom radu
- organiziranost i odgovornost
- točnost, urednost, okretnost.
Odgovornost - KONOBAR:
- posluživanje hrane i pića prema osnovnim pravilima struke
- priprema restorana za posebne obroke, pravilno postavljanje stolova kao i održavanje stolova, pribora i ostalog inventara čistim prema estetskim kriterijima i standardnim procedurama
- obračunavanje i naplaćivanje pruženih usluga gostima.
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
- SSS (poželjno ugostiteljski smjer)
- poznavanje engleskog, te poželjno njemačkog i talijanskog jezika
- poznavanje procesa i načina rada restorana/bara
- uslužnost, komunikativnost, organiziranost i odgovornost
- točnost, urednost, okretnost poznavanje i primjena pravila struke.